Kerstdiner Gerarduskerk

kerstdiner_2Wat was het gezellig, wat was het bijzonder. Op 22 december kwamen 150 buurtbewoners bijeen in de Gerarduskerk om te genieten van een heerlijk sterren-kerstdiner. De deuren van de Gerarduskerk gingen open voor alle bewoners om op deze zondagavond te genieten van een uniek samenzijn.

Buren schoven aan aan de lange tafels, een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen. Het was een memorabele avond vol muziek, entertainment, gezellige gesprekken en bijzondere ontmoetingen. Ondertussen worden we verrast met een subliem diner, samengesteld en bereid onder leiding van Peter Koehn, chefkok van de Karpendonkse Hoeve.

kerstdiner_1 kerstdiner_4

Zo zaten jong en oud, bekend en onbekend, buurman en buurvrouw, gezellig bij elkaar. Alleen een eigen drankje moest mee worden gebracht, voor het diner mocht iedereen zo aanschuiven. Bijzonder, de realisatie van een échte kerstgedachte.

kerstdiner_5 kerstdiner_6

Dit alles was nooit mogelijk geweest zonder het grote team vrijwilligers uit de wijk die hielpen in de keuken, bediening, met de aankleding, verlichting en organisatie. En boven alles natuurlijk de groep initiatiefnemers, die deze geweldige avond lieten groeien van goed idee naar geweldig resultaat. Daarnaast natuurlijk de gasten, want zonder gasten geen diner. De enthousiaste reacties waren hartverwarmend.

Op de Facebookpagina van Gerarduspleinplus kun je terugkijken en nagenieten.

Iedereen bedankt en hopelijk tot volgend jaar!