Wijziging in het bestuur Stichting Herbestemming Gerarduskerk.

In verband met verhuizing  heeft er een wijziging plaatsgevonden in het bestuur .

Scheidend secretaris José Vermeij heeft zich afgelopen 1,5 jaar ingezet om de doelstellingen van de stichting te promoten bij verschillende instanties binnen Eindhoven maar ook daarbuiten.  Ook is zij intensief betrokken geweest bij gesprekken en onderhandelingen met verschillende stakeholders binnen het proces naar een mogelijke herbestemming.

Marjon Vissers heeft per 1 september 2015 de functie van secretaris overgenomen van José Vermeij.
Marjon is de afgelopen 2,5 jaar al intensief betrokken bij de initiatiefgroep Herbestemming Gerarduskerk.

De wijziging binnen de functie houdt ook een adreswijziging van de stichting in.
Het nieuwe postadres wordt:

Stichting Herbestemming Gerarduskerk
Primulastraat 25